5 augusti 2013

Spaghetti med persiljesås

Från Barillas android applikation iPasta

Ytterligare ett recept från min vegetariska period som varade ca 1 ½ månad. Ett enkelt recept, men aningen smaklöst, se mer nedan.

Tid: ca 20 minuter

Betyg: 3/5

Ingredienser för 4 portioner
300 g spaghetti
1 gul lök, hackad
1 dl grädde
2 msk Parmesanost
1 kruka persilja
½ dl vitt vin
Salt och peppar

Instruktioner
Bryn löken och häll på vitt vin och låt koka in. Mixa löken med lite grädde och ställt åt sidan, koka pastan tills den är al dente, värm såsen och blanda ned finhackad persilja, blanda ned spaghetti. Strö över lite parmesan, salt och peppar, servera genast.

Kommentar
Som sagt var detta väldigt enkelt recept, men det var ingen riktig smak på rätten, om jag någonsin gör om detta tar jag lite vitlök i såsen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar